claramartakristina.blogg.se

-

Publicerad 2012-12-30 00:53:56 i Allmänt,

Insåg just hur värdelös jag var när mamma sade med exakta ord "jag är bara så himla besviken över dig". Har gråtit slut på tårar och hyperventilerat till jag inte längre haft någon känsel i läpparna eller kunnat lyfta mitt eget huvud. Kan inte röra på benen och knappt armarna. Skakar fortfarande och ser suddigt. Tänderna hackar och det rycker i huvudet.  Kommer aldrig uppnå någonting. Kommer aldrig bli den person jag vill bli. Är så besviken över mig själv. Jag är ingenting.

Jullov

Publicerad 2012-12-21 18:04:14 i Allmänt,

Idag var det julavslutning i skolan, vi fikade med klassen ovh fick betyg, vi dansade zumba inför hela skolan och sprang runt skolan hållandes i hand.
Saknar alla redan och känner att jullovet kunde vänta lite, men förhoppningsvis får vi fira nyår tillsammans

Nutida konflikter

Publicerad 2012-12-20 12:23:46 i Allmänt,

Just nu sitter jag och lyssnar på jb av någon anledning och skriver en uppsats om nutida konflikter, vilket kunde gå bättre, som jag skrev tidigare är uppsatser inte riktigt min specialitet.
Imorgon är det sista julavslutning på heby skola för min del, tråkigt nog. Ser verkligen inte fram emot nästa termin, då jag kommer ha människor i min omgivning som jag skulle göra näst intill vad som helst för att slippa.

12 december

Publicerad 2012-12-12 19:17:30 i Allmänt,

Just nu är allt så himla bra, skolan är skön och alla människor är så fina.
Idag har vi haft luciatåg, vilket var det sämsta tåget jag har varit med om iallafall, men kul var det. Sedan åkte vår klass till hälsoäventyret i Uppsala.
 
Har haft julmys med Linn och Maja och dansat i underkläder hela natten
Har haft flera solektioner utan lärare och valt att spendera den tiden till detta
Några få av de människor som har gjort skolan till något att längta till
Dagen
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela