claramartakristina.blogg.se

26 juni

Publicerad 2013-06-26 15:36:00 i Allmänt,

 
Har badat i poolen för första gången trots att vi har haft den i över ett år. Har även sovit två nätter i lennarts farmors gamla hus, just för att det är så skönt att slippa min familj

18 juni

Publicerad 2013-06-18 12:58:00 i Allmänt,

Har inte bloggat på över en månad, men jag har haft fullt upp med vårshow och annat. Här kommer i alla fall en kort summering på det ni har missat.
Vi har som sagt haft vårshow. Under flera dagar var vi i folkets hus och tränade, vilket var bland den bästa tiden i mitt liv då alla kom så himla nära varandra och alla var så lyckliga.
I torsdags var det skolavslutning och jag grät mer än någonsin, har så svårt att förstå att allt är över, att jag aldrig kommer få ha anna i so eller camilla i engelska igen. Älskade, älskade lärare.
 
 
 
På torsdagkväll samlades alla nior i skolan igen på ""disco"", vi dansade till vi blev alldeles svettiga och alla var verkligen så himla fina.
På fredagen åkte de flesta av niorna till tena, trots att jag blev kallad för slyna, hora, att jag hade aspergers och "märta, som jag hatar mest av alla" så hade jag riktigt riktigt roligt. Umgicks med många som jag inte ens har tänkt på att prata med innan och var så himla glad. Efter tena åkte nästan alla till heby och det slutade upp med att jag, linn och ture sov hos anton.
I söndags grillade jag, linn, maja, agnes och evelina hos emmy. Vi pratade om allt möjligt till det bara blev jag och agnes kvar som sedan övernattade där.
Igår var vi ett gäng vid skolan där vi grillade smores och planerade midsommar, vilket jag tror kan bli helt jävla fantastiskt om vi lyckas. Kram
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela