claramartakristina.blogg.se

23 mars

Publicerad 2014-03-23 22:56:00 i Allmänt,

Hej hopp nu har jag varit sådär jävla dålig på att blogga igen, men allt är så stressigt just nu och den lilla tid jag får över använder jag till att sova. Men här kommer lite bilder
Har bl.a. suttit nere vid ån med julia och nathalie och ätit glass, låtsas att det har varit varmt trots att vinden blåste så hårt att mina ögon rann och rann och rann, sovit hos klara efter långa teatersessioner, ätit chokladbollssmet med linn och kajsa invirade i filtar och stora morgonrockar för att inte frysa ihäl i ett hus utan värme påslagen, badat badtunna med mina favorittjejer i bälinge och pratat om allt, suttit gömd i en skrubb i vittinge för att shotta samt skratta åt klara som aldrig slutar blöda näsblod.
 
Mår så jävla pissbra just nu, vilket jag tror har mycket att göra med att våren är på gång och att jag har världens bästa och roligaste vänner som verkligen gör allt för att hålla mig på bra humör, vilket jag är ytterst tacksam för. Skjuter upp allt skolarbete hela tiden, sitter t.ex. just nu och tänker på den där redovisningen jag borde ha börjat med idag. Men jag skiter verkligen i det?? Det får gå som det går och jag orkar inte bry mig egentligen.
 
Sitter just nu i sängen med kvällsfika lyssnande till världens bästa spellista aka nathalies myslista aka officiella cheesedoodles och älskar livet. Nu ska jag sova, kramis.
 
 

10 mars

Publicerad 2014-03-10 08:31:25 i Allmänt,

 
I fredags var det reunion för de gamla niorna, så vi samlades allihopa i heby skola och tittade på vårshowen tillsammans. Som förväntat började jag gråta, blödig som jag är, nästan lika mycket som när vi alla tog farväl av varandra i somras.
När vi var klara i heby tog jag och linn tåget in till uppsala där vi var bjudna på födelsedagskalas. Fick denna kväll reda på att jag har ett rykte i heby, kul, tycker jag.
I lördags invigde jag solglasögonen och åkte till heby för att möta upp kajsa, linn och nathalie, sedan tog vi tåget in till uppis.
Vi mötte upp sofia och sally i stan och gick sedan till julia för att äta middag.
Sedan kom det massa folk, bl.a. min älski louise från enköping och vi hade det jättetrevligt. Vi ritade även kvinnosymboler dagen i ära.
 
Älskar dessa människor så mycket va.
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela