claramartakristina.blogg.se

Familjen Bäverns

Publicerad 2014-08-17 22:12:00 i Allmänt,

 
 
Även fast jag endast bodde tillsammans med dessa jävlar i fyra dagar har jag fasen blivit kär i gänget. Har varit utan dem i två dagar och saknar redan vår finmiddag där vi insåg varje persons roll i familjen. Saknar redan att tvinga på bakfulla nea och klara köpt blåbärspaj för att få en trevlig fikastund. Saknar redan fridas tendens till att överanalysera och överreagera och komma hem och skrika efter en dålig date. Saknar redan pappa magda, den enda vettiga i familjen som kommer hem med bullar från jobbet och cyklar i racerfart från palermo för att slåss mot två killar som hotar med att våldta mig. Saknar redan att rysa till samt bli irriterad på fridas och magdas jävla sångduo. Saknar redan världens största snorunge nea som endast slåss och säger "håll käften" men allt med så mycket kärlek. Saknar redan slem-klara som snorar och hostar ner allt (alla) i lägenheten och som mitt i allt kaos kan bli den djupaste personen alive och så lätt kan få en att glömma alla problem en har ute på landet. Saknar redan ellinors alla nedvärderande kommentarer till kollektivets hemsläp och som i princip gör allt för att få dem obekväma. Saknar redan min och fridas tvåmannafest/jamsession/igelkottsjakt när alla var på bj. Saknar redan att vara rädd att torka sig i ansiktet med en handduk då det alltid finns en risk att frikissarna nea och klara har kissat på den eller liknande. Saknar redan alla fula stories på snapchat. Saknar redan att varje dag kämpa med det där satans 1500-bitars pusslet som aldrig blev klart. Saknar redan dessa jävla babes något enormt. Tack för världens bästa vecka idioter.

11 augusti

Publicerad 2014-08-11 21:19:40 i Allmänt,

Ni minns att jag var rädd att sommaren inte skulle "keep up with den sjuka starten"? HAH är det enda jag kan säga då resten av sommaren har varit så in i helvetes jävla fantastisk att jag inte finner ord för den, börjar nästan gråta bara av att ha fixat ihop detta inlägg?Jahapp och vad skriver man till en selfie då
Dagen innan vi for iväg till emmaboda var jag, hedvig, vår faster gunnel samt en vän till henne hos vår kusin johanna på namnsdagsfika då vi föråt oss på tårta.
Gick nästan ständigt runt i denna outfit på emmaboda då det var så sjukt sjukt SJUKT varmt att man egentligen helst hade velat gå naken.
Första riktiga dagen av emmaboda och vi satt och inväntade resten av gänget som skulle komma med ännu mer packning för att förstöra min axel för resten av sommaren.
Barndomsdrömmarna uppfylldes och vi såg GÜNTHER, det lilla äcklet. Har sådan hatkärlek för den mannen, men fan det var kul.
Vi fick tag i en spritpenna som jag då skulle ha ansvar över, detta slutar förstås med att jag går runt mest nerklottrad av alla.
Vi satt och hängde vid grön ungdom där man fick faketatueringar och GLITTER, därför hade vi svårt att slita oss därifrån. Tror det slutade med att linn hade fem likadana tatueringar utspridna på kroppen till och med.
Detta är de fyra finaste bilderna av ca 40 som jag och klara tog tillsammans. Det går ej att posa och vara fin tillsammans med henne.
Klara körde en bråvalla 2.0 och fick tag i denna peruk.
Panda da panda som var så jääääääävla jävla bra. Tyckte endast att han och movits! var bra då de var de enda spelningarna jag ej fick panikattack (eller blev nertrampad i moshpits för den delen) och fick lämnade tidigare.
Alla dessa bilder som tagits under spelningar och jag alltid måste hålla något för munnen?
Såhär lämnade vi världens bästa camp stelCAMPspruta och även fast vi fick höra att vårt camp luktade värre än bajamajorna och "hur kan man bo i den här misären?" så älskade jag varje minut jag spenderade i vårt nerspydda samt nerkissade lilla camp.
Trots att post emmaboda-depressionen var enorm och jag i princip bara ville umgås med alla från campet drog vi till johan och jag fick träffa min älski kajsa igen efter att ha skilts åt alldeles för länge. Vi nattbadade och jag vaknade upp med en satans luftrörskatarr som fortfarande sitter i.
StelCAMPsprute-gänget klarade inte av att vara utan varandra så länge så efter ca en vecka var det reunion för större delen av campet och vi förade hemma hos klarsi innan vi drog oss vidare till andrea (där vi förstås satt ute hela kvällen och endast hängde med varandra).
Kvällen slutade lite sämre och jag var tvungen att åka in till sjukhuset och ligga kvar där två nätter pga blindtarmsinflammation. Men tyckte mest bara att det var mysigt haha?
I torsdags styrde stelCAMPspruta ihop världens mysigaste kräftskiva som kostade mig alldeles för mycket pengar.
 
 
Nu har jag suttit och fixat och donat med detta blogginlägg i tre timmar och är så oerhört nostalgisk redan? Om nio dagar börjar jag skolan igen och får lite smått panik. Hur ska jag kunna återgå till läxor, uppsatser och rutiner efter dessa 67 sinnesjukt fantastiska dagar? En får väl bara hoppas på att inte misslyckas lika grovt detta år som det tidigare. Nu blir det nya tag och jag ska banne mig skärpa till mig för att inte må piss igen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela