claramartakristina.blogg.se

8 juni

Publicerad 2014-06-08 16:58:33 i Allmänt,

Har hamnat i en sådan enorm svacka just nu att jag har börjat hata mig själv och irritera mig på nästintill alla runt mig. Har varit/är besviken, arg och ledsen, rymt hemifrån och det enda jag kan tänka är "kan detta ta slut snart?". Är sönderstressad och kan inte ens se framemot varken bråvalla eller emmaboda då allt bara känns som ännu en stressfaktor.
Sitter just nu instängd på mitt rum i totalmörker och försöker komma på sätt att få pengar till i sommar. Jag och ester är bl.a. ute efter köpare till två one direction-biljetter så är ni intresserade, hör gärna av er!
Nej men nu ska vi sluta deppa så ska ni få se de bra saker jag har vait med om den senaste månaden i alla fall.
Jag hjälpte till och "modellade" för reals stylisttvåor i gränby och på kvällen åkte jag vidare till klasskompis i stenhagen där nästan alla jag kände var. Såååå sååå härlig kväll.
Eftersom vädret var så helvetes fint ett tag tog vi varje chans vi fick till att vara ute, skolgården som ån som stadsparken. Och elsa har ritat färgglada blommor på våra handleder som vanligt.
Jag har tagit mitt första dopp i poolen och solat till jag bränt sönder ansiktet som sedan har flagnat och förlorat all färg igen, men men!
Har haft sådana otroliga fuldagar, så varje selfie som har blivit okej har varit ren och skär LYCKA.
Vi var hos julia en kväll, trots att kvällen slutade i tårar och hyperventilation vaknade jag ändå upp såhär ful och glad.
Vi åkte till linns syster och hängde där en stund innan vi drog oss vidare till "kampen the party" i ultuna (ja jag och julia ser ut som världens stelaste dansare), prydda i elsas blommor i kattes färger.
I tisdags var det kampen och vi var så överlägsna att det inte ens var roligt, fast jo det var det. Finns inte mycket att säga mer än att det var helt otroligt att få medverka i detta SJUKA rus och få uppleva katteandan på allvar. Ser framemot nästa kamp såååååå mycket.
Åkte iväg till nathalie i torsdags för att komma ifrån allt och vi åkte till lyssnaängen för att umgås med massa folk, även denna kväll slutade i tårar, men morgonen efter började med en jävligt fin brunch och sedan häng hos nathalie hela dagen. På kvällen bestämde vi oss för att åka till gåvan, en kväll som faktiskt INTE slutade i tårar utan var jävligt fin ändå.
 
Bara efter att ha skrivit detta inlägg mår jag genast lite bättre. Har så otroligt bra vänner som gör livet värt att leva. Tack finisar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela