claramartakristina.blogg.se

25 oktober

Publicerad 2013-10-25 21:04:00 i Allmänt,

Den här veckan har det varit spirit week på katte. Jag var endast utklädd två dagar, i onsdags var temat sagornas värld och då var jag ett troll.
Bilden på rickard är från igår då temat var horror halloween och han var upprörd över att ingen i klassen förstod att han var utklädd till en mexican sugar skull.
Idag var jag, linn och nathalie klädda efter 90-tal, vilket fick många blickar från övriga elever. Vi hade världens bästa historialektion, först gick vi ned till källaren med rickard hållandes ficklampor där uppstoppade vattenbufflar, isbjörnshuvuden och ozeloter fanns + en del hum treor som skrämde livet ur oss. Sedan gick vi upp till klassrummet igen där vi hade fredagsmys med fika som även några av treorna var med på.
Nu är det fkn höstlov och jag känner mest att jag vill vara kvar på katte och ta vara på varje minut jag har kvar av det här läsåret innan renoverineng börjar och vi aldrig kommer få gå här igen. Tvi vale jävla pisskommun.
 
 

uäh

Publicerad 2013-10-15 13:23:27 i Allmänt,

Katte jag älskar dig, men dessa prov och inlämingar måste få ett stopp.
Sjukanmälde mig idag och sitter nu hemma och pluggar till kommande prov och inlämningar. Har så svårt att förstå hur jag ska hinna med matteprov, historiaprov, engelskinläming, få klart en motion till samhällskunskapen, skriva en rapport till idrotten, franskprov och skriva klart en NO-labrapport till nästa vecka.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela