claramartakristina.blogg.se

21 januari

Publicerad 2015-01-21 16:07:48 i Allmänt,

Ligger i min säng nära gråt för att i princip allt är ett helvete just nu? Min kropp mår sämre än någonsin, feber, luftrörskatarr, en infekterad brännskada som jag nu tar penicillin för, en sträckning längs bröstkorgen och fler små defekter som jag inte ens orkar räkna upp?? Har bott hos klara fram och tillbaka i veckor och varit hemma kanske fem dagar sedan jullovet sparkade igång och är nu tillbaka på ösbyvägen där jag känner mig som familjens svarta får och vill inget mer än att komma härifrån, tillbaka till klara och bäverns. Mitt i denna misär tittar jag tillbaka på jullovet och kan känna att allt ovan är skitsaker? För jag har ta mig tusan världens bästa vänner och mitt lov har varit helt fantstiskt ändå. Tänk om en kunde få leva sådär hela tiden va? Men icke sade nicke!!!!!!En dag fikade jag med klara, sanna och olle, det var fint.
Jag firade jul med la familia, det var också rätt fint.
Nyår spenderade jag med större delen av stelCAMPspruta och lite annat hebyfolk. Mycket härlig kväll som för en gångs skull firades ute på landet i min kära hometown.
Jag och klara fick finbesök från skåne, från inga mindre än erik och christian!!!! Dessa grabbar lärde oss definitionen av yolo och vi gick på spontan nattbio samt blev tvingade till att klättra på tak trots att vi båda är extremt höjdrädda, det slutade i hyperventilation och tårar men var väl kul ändå. Vi provade även på att äta habanero, en av världens starkaste chilifrukter och det var rent ut sagt hemskt? Det spyddes på golv och sprutades mjölk och yoghurt överallt. Men, det var kul ändå.
Gärigänget körde på tacos- och zumbaliträff igen efter att moa hade kommit hem från kuba och vi hade det ganska bäst.
Efter ett flertal krök på bäverns var lägenheten lite av ett skämt och vi kände att det kanske var dags att ta itu med soptippen vi hade gömt under köksbordet och kanske även passa på att städa lite.
I lördags var vi i sala och firade lisa som hade fyllt 18. Hon hade då styrt ihop en 80-talsfest och alla var verkligen så sjukligt fina??
Idag sade min kropp ifrån efter att ha varit sjuk konstant sedan november, så nu ligger jag bara här i sängen med boris, extremt uttråkad och önskar att jag var någon annanstans långt härifrån.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela