claramartakristina.blogg.se

15 juli

Publicerad 2014-07-15 20:52:00 i Allmänt,

Tjena tjena tjena, som vanligt ligger inte uppdateringen på topp men det är sommarlov så fack u.
Allt har varit så pass kaos på senaste tiden och jag har varit med om mer drama under tre veckor än vad jag vill utsätta mig för för en livstid. Men men en är väl teenager, drama kommer på köpet ;P
Några dagar innan vi slutade skolan var det friluftsdag och vi gick till sunnerstagropen(?) vilket var så himla jobbigt då det var den varmaste dagen hittills på året och lilla märtis inte hade något vatten, men det var gött.
Har hängt med min älskibbykajsa som nu har åkt utomlands och jag saknar henne redan så himla himla mycket och längtar obeskrivligt till hon kommer tillbaka.
Här är en bild som togs samma dag som jag gick på arbetsintervju för att bli jordgubbsförsäljare. Det behövde bara gå ca 2-3 veckor innan jag slutade. Att bli kallad för hora och sjuk i huvudet av kunder som tyckte att bigarråerna var för dyra var inte what i signed up for, var dessutom för stressad för att klara av ett jobb. Nu är det sommarlov och då vill jag fanemig ha sommarlov.
Dagen innan vi skulle till bråvalla kom klara hit och vi satt ute i lergropen i timmar och pratade om allt. Vi (+ rabarber) blev dessutom jagade av hästar och då var det inte lika kul längre.
Naw första kvällen och jag minns att jag var så glad över att två av mina bästa vänner ifrån skilda håll började bonda lite. Bråvalla var fint.
Incest familjefest var väl i princip världens bästa camp där jag spenderade nästan all min tid, sovande i tältet som sittande i en brassestol med en gurka eller pirog i handen.
Tiden som inte spenderades i campet eller på spelningar var jag och klara ofta i "sjutimmarscampet" som vi kallade det (förklaring kommer nedanför)
DENNA GURKA var livets bästa investering. Mitt råd till alla som ska på festival är att ta med en gurka, den blir inte förstörd i väska på något sätt, innehåller mycket vatten och är SÅ mycket mer mättande än jag trodde.
Fick ju träffa en hel del människor också, bl.a. louise gistrand här som jag lärde känna genom twitter och har velat träffa så så länge.
HARUN, yes fangirlar alldeles för mycket pga FINASTE MÄNNISKAN JAG MÖTT.
Delade även en slush med frej larsson, och ja jag fangirlade ännu mer här.
Planerade alltså att gå på 16 spelningar, slutade med att jag gick på 5(?). Är så otroligt besviken över mig själv men men, de få jag faktiskt gick på var jävligt nice i alla fall.
KANYE MOTHERFUCKING WEST. Brrwrfaagdfatgd fick äntligen äntligen ÄNTLIGEN se min största idol. Inget av det jag filmade är ens värt att visa någon, då det enda som hörs är mig skrika sönder min hals och hyperventilera i världens gråt. Vi hade väl ganska jävla skitdåliga platser eftersom jag och klara fick rusa dit efter att helt glömt bort tiden då vi hade suttit i några killars camp i sju timmar i ett 70-talstält och kedjerökt konstant. Men jävlar vad bra det var ändå.
Finaste johan som vi har spenderat en hel del tid med. Så fint ändå att alla har lyckats hålla kontakten så väl efter högstadiet och att vi fortfarande kan umgås som vi gör.

Har nog aldrig umgåtts så mycket med ester som jag har gjort under dessa veckor. Vi gör i princip allt tillsammans och så fort jag är utan henne får jag ester-abstinens. Älskar denna människa så mycket.
 
 
Detta är endast en pyttepyttepyttedel av allt jag har upplevt hittills av lovet. Denna sommar har börjat så otroligt bra att jag är rädd att den inte kommer kunna keep up with den sjuka starten.
Har så mycket mer att se framemot nu, om sex jävla dagar åker vi till emmaboda och jag förbereder genom att skapa en power hour-lista endast innehållande disneylåtar. Fy fan vad bäst det kommer bli. KRAM.
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela