claramartakristina.blogg.se

17 december

Publicerad 2014-12-17 20:05:55 i Allmänt,

Vad än denna bild säger så är jag SÅ PASS lycklig för tillfället. Har i princip inget skolarbete kvar, imorgon ska jag äta middag med klaras mamma (och klara :/), på fredag kan det möjligtvis bli goldenbest julshow, på lördag blir det julfirande med bästa stelCAMPspruta och på söndag sker då denna gymnasiefest som jag har sålt biljetter till. Ska fira ett flertal jular och det jag ser framemot allra mest är att få pengar till att köpa mig ett par nya jävla byxor. Livet är fint hörni, kram fo helvede.

Musikhjälpen

Publicerad 2014-12-17 19:50:27 i Allmänt,

Fy fan vad detta är världens bästa initiativ och fy fan vad jag är glad över att det var i uppsala i år. Saknar redan den där glasburen och folkmassan som ständigt omringade den. Höjdpunkten var ju definitivt bästa jävla panda da panda där jag stod längst fram och grät när thibo såg mig i ögonen och log. Jag kanske fick ett tjugotal bilder skickade till mig från vänner som visade hur ful jag var på tv-skärmen.
I takt med musikhjälpens slut försvann även pandas signatur från min mobil som skrevs med en usel tuschpenna (som jag då trodde var permanent).
Blä vilken fantastisk vecka det var, älskar verkligen allt och alla efter detta?
 

3 december

Publicerad 2014-12-03 18:22:03 i Allmänt,

Redan 3:e december och inte känner en någon julglädje. Jag tittar på julkalendern, jag lyssnar på julmusik, jag tände det där första adventsljuset och ändå känner jag ingenting. Är sjuk och trött och inte glad någonstans, därför inväntar jag bara den där jävla julen som tidigare har fått mig att känna mig som att jag var "on top of the world", den där jävla mirakulösa julen som hjälpte mig att ta mig ur min depression. Var är den där julen nu när jag känner mig som mest ensam, arg och trött?
Mina tankar kretsar endast kring Chris Evans, latin, den där tindermatchningen från småland, det enorma såret under min läpp, denna gymnasiefest jag måste börja sälja biljetter till och det interna "skämtet" som just nu ligger på 81 dagar.
Under min långa väntan efter jul har jag i alla fall mina bästa gäris som hjälper mig med alla mina tinder-, skol- och ensamhetsproblem. Främst tinderproblem.
 Tror detta kan vara livets gäng och fasen vad fina de är varenda en av dem.

GYMNASIEFEST

Publicerad 2014-12-03 18:20:20 i Allmänt,

JAHA då säljer jag biljetter till Together Events gymnasiefest som kommer infinna sig på Allstar i Uppsala 21:a december. Biljetterna kostar 150:-/st och åldersgränsen är 98-96, alltså gymnasieelever. Vad som sker före och efter festen tar inte vi ansvar för och det kommer ej finnas alkoblås eller liknande så KÖP NU DESSA ILJETTER AV MIG!!! Ni kan nå mig på facebook eller på mitt nummer 0707761502 vid intresse eller om ni har några frågor. KRAM

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela