claramartakristina.blogg.se

8 december

Publicerad 2013-12-08 22:49:00 i Allmänt,

Denna vecka har varit....... äeh. Har mått så pass dåligt att jag inte ens vill prata om det. Helgen har varit ganska bra dock, i fredags var jag hemma med hedvig och mamma och pratade om allt mellan himmel och jord, vi grät och vi skrattade och hade det så himla bra verkligen.
I lördags åkte jag och hedvig till sala för att träffa pappa och vår faster. På kvällen åkte jag och maja in till uppis och hängde med några av hennes vänner som var så så fina och trevliga.
Idag har jag endast legat hemma och struntat i allt plugg jag planerade att ägna hela helgen åt.
Tog tyvärr inga bilder i helgen tbh (eller ja inga som är så värda att lägga upp), så ni får dras med två selfies från idag med urkass kvalitet pga webcam sry i'm not sry, kram.

1 december

Publicerad 2013-12-01 20:33:17 i Allmänt,

I måndags kom ester hit och vi låg och myste med tända ljus och fin musik.
I onsdags var vi i teatergruppen på stadsteatern och tittade på min vän fascisten som var riktigt jävla bra.
I torsdags var jag i heby och tittade på högstadiets innebandyturnering, vilket var väldigt mysigt och drog upp många gamla minnen. Blev skjuten på käken av en innebandyboll och fick sitta med en ispåse, annars var det riktigt roligt.
I fredags på historielektionen tog rickard fram två gamla uppslagsverk skrivna på franska från 1773, som klassen fick sitta och bläddra i.
Efter skolan åkte vi hem till nathalie i bälinge och myste där en stund innan vi drog oss vidare till en fest där alla var jättefina och snälla.
Idag har hedvig och jag städat hela huset och lennart har gjort det adventsmysigt i huset. Jag har småfixat lite i mitt rum, ställt in adventsljusstake och satt upp lp-skivor på väggen. Nu är allt så jävla bra och jag skulle kunna ligga inne på mitt rum och gosa i dagar. Tack och hej finisar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela