claramartakristina.blogg.se

Inspark

Publicerad 2013-09-30 16:57:37 i Allmänt,

Igår tog jag, linn, maja, kajsa, agnes, ida och ture upptåget till uppsala, där vi senare mötte upp nathalie och julia för att gå mot engelska parken. Där träffade vi majas och tures klasskompis och hans kompisar och när vi kände att vi hade fått nog gick vi till svandammshallarna för att ställa oss i kö till ~insparksfesten~. En helt okej kväll med tanke på feber och huvudvärk och sliskiga, fulla killar.

26 september

Publicerad 2013-09-26 11:23:00 i Allmänt,

 
Vi har nyligen varit i fyrisån och fiskat upp ölburkar och fiskiglar på naturkunskapen. Nu har julia och jag håltimme och vi avnjuter det på bästa sätt med kaffe och chokladbollar. Kramis
 

5 september

Publicerad 2013-09-05 12:50:06 i Allmänt,

Idag stannar jag hemma från skolan, då min käke/mitt huvud gör alldeles för ont för att jag ska kunna fokusera på någon
lektion idag. Är så superirri på bettfysiologen som bara har gjort min käke värre, känner inte att jag ska behöva sitta och gråta
på lektionerna pga den, den ska fan vara fixad nu.
 

1 september

Publicerad 2013-09-01 16:37:00 i Allmänt,

Nu var det ju himla himla längesedan jag bloggade, har tänkt blogga flera gånger men det har hänt så himla himla mycket att jag inte har vetat var jag ska börja. Så, här kommer en väldigt kort och dålig summering med de bilder jag har kvar (blir superfrustrerad över att bilderna blir i helt jävla olika storlekar, men det får ni leva med)
Samma dag som jag kom hem från göteborg åkte jag till gåvan och fick träffa mohmoh ännu en gång.
Jag sov många nätter i andra huset och jag umgicks mycket med bästa ester.
Jag var på fest i heby där jag bl.a. hittade en till märta.
Jag gick på stan med kajsa och lunchade på cupido.
Jag åkte in till uppsala med moa, melinda och adina för att hälsa på anna, där vi fikade och skvallrade om allt och alla.
Jag var på way out wittinge, där jag blev oerhört sexuellt trakasserad och fick ta hand om onyktra människor.
Jag och linn åkte på fest i heby där vi träffade flera nya människor och blivande klasskamrater.
Några nior åkte till axsjön och myste, då vi sedan drog oss vidare till johan där jag och några andra sov kvar över natten.
Jag picknickade och pratade ut med mina bästa linn och maja.
Jag, linn, maja, kajsa och ida tittade på hebykarnevalen tillsammans och gick sedan tillbaka till kajsa för att äta tacos och spela ölspelet. Lite senare kom ture, andy och eddie och vi beslöt oss för att gå till parken, vilket bortsett från buggandet var jävligt tråkigt och hela kvällen slutade sedan i tårar.
Skolan började, jag gick med i elevkåren, dansförening, feministförening och snart artis amici och jag bar kjol för första gången på flera flera år.
I fredags efter skolan gick jag, ida och ture ned på stan där vi satte oss på softy och åt froyo, sedan mötte jag upp kajsa och vi köpte lite smått och gott inför kvällen, då hon och ludvig sedan kom till vittinge och vi satt och vinade i andra huset.
En ganska dramatisk och känslofylld del av lovet, som har varit på både gott och ont. Men nu ska jag ut och springa och ladda inför ännu en vecka på katte, kram.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela