claramartakristina.blogg.se

22 februari

Publicerad 2013-02-22 17:53:00 i Allmänt,

Har haft en mycket bra vecka hittills. I tisdags åkte jag till ida och åt tacos och myste och sov sedan kvar där med linn och ludvig.
Nästa morgon fick jag gå upp tidigt för att åka till uppsala och mysa med min saknade vän louise! Vi satt på wayne's i tre och en halv timme och tog igen allt vi missat sedan i somras, sedan gick vi runt lite på stan och jag köpte underkläder och en tröja.
Igår åkte jag ännu en gång till uppsala, dock med johanna och ester. Vi åt lunch och gick en del på stan och även då kom jag hem med underkläder. Sedan följde ester med mig hem där vi åt och bytte om för att åka hem till anton där vi hängde med honom, linn och julius. Mycket trevlig vecka måste jag säga, men nu har jag en hel del plugg att ta tag i.

17 februari

Publicerad 2013-02-17 23:57:00 i

Igår åkte jag hem till ester och bastade, vi hade det riktigt mysigt, lyssnade på musik och dansade. Sedan sov jag kvar där och på morgonen stekte vi amerikanska pannkakor och åt.
Idag har jag endast suttit i mitt fönster och lyssnat på klassisk musik och rensat hela garderoben. Jätteskön dag som har fått mig att tänka på annat.

 

 

 

 

16 februari

Publicerad 2013-02-16 15:58:58 i Allmänt,

Nu var det ett tag sedan jag bloggade och det har hänt en hel del sedan dess.
Förra måndagen var skolan i skattmansö och åkte skidor, då jag och ester ramlade vilket resulterade i att jag vrickade knät och fick åka till akuten. Jag fick kryckor vilket alltid har varit en dröm för mig, men aldrig hade jag trott att det skulle vara så påfrestande att gå på kryckor, tvi vale.
Förra fredagen sov klassen över på skolan och vi hade relativt roligt, tittade på skräckfilm och myste mest.
Dansen har också börjat igen vilket är mycket uppskattat, så denna vecka har jag dansat,gymmat och gått runt med världens träningsvärk.
Veckan har även varit ett rent helvete, en hel del har hänt och inte ens min familj stöttar mig. Jag tror då aldrig att jag har varit såhär nere förut. Så mycket skuldkänslor, så mycket ångest. Jag har fått mycket stöd från twitter, johanna och ester som verkligen har försökt få mig att förstå att jag inte har gjort något fel och det betyder väldigt, väldigt mycket för mig.
Idag ska jag antagligen till ester och basta med henne och johanna, det ser vi fram emot!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela