claramartakristina.blogg.se

20 januari

Publicerad 2014-01-20 21:24:00 i Allmänt,

Förra fredagen skulle jag, linn, julia och maja hem till nathalie och mysa, men när jag kom dit hade de fixat en överraskningfest till mig(??) trots att det nu är en vecka kvar till min födelsedag(!!!) och köpt en platta öl som present gosisarna. Lite senare kom anton, ture och david också och det slutade med att vi drack upp ca hela min present.
 
På lördagen åkte jag till gottsunda för att fira min farbror som fyllde hela 75 år, gubben. Då fick jag äntligen träffa min saknade finis igen. Senare åkte jag till vittinge för att överraska frida som fyllde arton, vilket var riktigt riktigt roligt.
 
På teatern har vi hållit på med masker för att lära oss att förbättra vårt kroppspråk, vilket enligt mig var bland det roligaste vi har gjort.
 
I fredags var jag, emelie, linn, nathalie och julia på bio och såg the wolf of wall street, trots jävligt vidrig kvinnosyn då och då, kunde en inte undgå att skratta ca hela filmen.
 
I lördags åkte jag och linn till maja och åkte pulka/stjärtlapp/plastpåse i kyrkobacken och vi fick chansen att känna oss som små barn igen.
 
Idag upplevde mitt älskade skal sin sista dag, då den nu är helt förstörd. En jävla kämpe har du varit tyler <3
 
 
 
 
Har inte bloggat på så pass länge, men i och med att jag på senaste tiden har mått så JÄVLA bra, har jag haft ork till att göra så mycket och har därmed ej haft tid att blogga tbh. Puss och kram för fan

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela