claramartakristina.blogg.se

10 maj

Publicerad 2014-05-10 17:18:00 i Allmänt,

Nu var det alltså över en månad sedan jag bloggade? Helt sjukt vad tiden går fort nu, har inte lika mycket kvar i skolan som jag hade för någon vecka sedan då jag trodde jag skulle dö av utmattning och snart är det kampen och sedan är skolan slut? Är chockad över hur fort allt har gått då det känns som att jag nyss började på katte, både hemskt och fantastiskt år och nu ser jag fram emot två år till på uppsalas bästa skola.
HUR SOM HELST, den senaste månaden har varit kaosartad, jag vet inte hur många gånger ordet "kaos" har använts för att beskriva min tillvaro. I tisdags var jag tyvärr tvungen att hoppa av teatern då jag varken har tid eller ork kvar, bra jobbat märta, har gått i ett halvår och nu när det är två veckor kvar till premiär så slutar jag, MEN MEN. Nu ska ni få se lite av vad jag har gjort.
En kväll var vi hos viktor hela gänget och hade det superkul.
När det blev fint väder ute passade vi på att gå ut och sätta oss och äta glass.
Hedvig, jag och pappa åkte in till uppsala och tittade på Höjdarlunch på Katalin som var riktigt bra. Sedan åkte vi och hälsade på Ebba på hennes jobb och passade på att ta en fika.
Fram mot kvällen åkte jag, linn och kajsa till viktors sommarstuga där vi satt och ölade med honom, paul och niklas, så HIMLA mysigt.
Kvalborg firades med klara och massa andra uppe på jackies tak i stan, sedan sov jag och flera andra över hos klara för att förbereda den helt jävla FANTASTISKA brunchen till valborg. Vi samlades 15-20 stycken hos klara för att äta innan vi drog oss vidare mot ekonomikum där vi bl.a. stötte på angelie(!!!). Sedan drog sig de flesta + några till tillbaka till klara där vi hängde och åt och sov innan vi åkte vidare till heby där kvällen slutade i kaos och tårar. Skitbra samt skitdålig valborg. (Jag och nathalie snodde även varsin gb glace-gubbe och sprang och lämnade hos klara av okänd anledning)
Finalborg firade jag med dessa finisar och en massa andra, suuuuuuupergos.
Efter detta har det inte hänt mycket alls, just nu sitter jag med en förkylning och har gjort en spellista med hits från 2002 till 2008, det var ju kul. Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela