claramartakristina.blogg.se

26 april

Publicerad 2013-04-26 17:07:22 i Allmänt,

Nu var det så himla länge sedan jag bloggade, men det har hänt så mycket på senaste tiden att jag knappt haft tid. Kortfattat. Var på mumford & sons på annexet med linn, maja och emmy och det var absolut bland det bästa jag har upplevt, så häftigt verkligen. Var på novellmiddag med alla nior förra veckan, fick två hårstrån i min mat tyvärr, annars mycket trevligt när vi åkte till mcdonalds flera stycken och hängde en stund. Har varit hos mormor och morfar och rensat lite bland deras gamla kläder där vi fick tag i en tröja och kjol. Igår hade vi spexfoto med klassen, resultatet blev mycket tråkigt då vi inte hade något tema och sprang runt över hela skolan i sista sekunden och letade efter rekvisita. På kvällen var alla nior på teater i uppsala, pygmalion, som jag då såg för ett tag sedan så det var ganska långtråkigt, men gick man på det så fick man vara ledig idag vilket då helt klart var värt det. Kvällen slutade iallafall i gråt och även denna natt och dag har varit fylld av detsamma. Är oerhört arg och ledsen och funderar just nu på hur allt ska lösa sig. Som tur är har jag mina två bästa vänner ester och johanna som stöd. Nej nu har jag skrivit nog, tack och hej.
 

Bilden från konserten har linn tagit då min mobil dog under första förbandet

Älskade, älskade vänner

8 april

Publicerad 2013-04-08 16:57:49 i Allmänt,

Tjenatja.
Resten av lovet var helt okej, det spenderades mestadels i sängen framför tvn dock. Jag gjorde ju det där lilla käkingreppet också, det gjorde inte alls ont så jag oroade mig så i onödan. Vet inte riktigt om det blev rätt eftersom jag inte fick något ont alls som de garanterade att jag skulle få, käken känns också som den gjorde innan jag "fixade" den, men den kanske blir bättre när jag ska tillbaka och få göra mina käkövningar. Ester har varit ett stort stöd och följt med mig och tagit hand om mig efter "ingreppet" och det uppskattar jag något enoooormt.
Igår åkte jag hem till emmy och vi diskuterade konserten vi ska på på onsdag, mumford and sons. Är så exalterad och taggad nu att det finns inte!
Idag har jag klarat mig förvånansvärt bra för att inte ha sovit någonting alls inatt. Väldigt skön dag faktiskt, med skrik från idrottsläraren och komplimanger från småkillar. Detta blir nog en bra vecka! 

2 april

Publicerad 2013-04-02 12:50:28 i Allmänt,

Hejsvejs. 
Igår sov jag och johanna över hos ester, riktigt mysigt var det!
Sedan fick jag gå upp halv sju imorse, då jag skulle till specialisttandvården för att undersöka min käke, som då har låst sig för de som inte vet om det. Så i morgon har jag fått en tid kvart över sju för att smörja på någon salva på käken, sedan måste jag vänta tre timmar för att den ska verka, så då har jag fått en tid igen kvart över tio för att "lirka upp" käken. Hur det ska gå till har jag ingen aning om och det skrämmer mig något enormt. Jag kommer också bara få äta flytande mat i två dagar efter det så det kommer bli hemskt.
Ester kommer idag och sover kvar för att följa med mig dit som moraliskt stöd, då mamma har en tandläkartid exakt samtidigt. Nu väntar döden. Hej då.

1 april

Publicerad 2013-04-01 12:23:10 i Allmänt,

Hallihallå.
Min påsk har varit mycket lugn, magnus och vincent kom hit i lördags och åt påskmiddag med oss och så.
Igår var jag ute och gick/sprang med johanna, vi gick runt lite överallt och utforskade våra gamla gömställen etc vid vår gamla skola, jag fick dessutom ett påskägg av henne vilket var mycket uppskattat!
Denna natt har bestått av många tårar, lättnad och ett djupt samtal med en väldigt fin människa.
Idag ska jag antagligen vara med johanna och ester, då ester precis har kommit hem från västergötland. Och imorgon ska jag ÄNTLIGEN få kolla upp min jävla käke som jag har haft problem med i ca två år nu. Allt är bra nu.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela