claramartakristina.blogg.se

26 februari

Publicerad 2014-02-26 20:36:00 i Allmänt,

Teatern blir bara roligare och roligare, man börjar känna sig hemma på stadsteatern nu och igår fick vi manus och roller. Ser fram emot det så j ä v l a mycket
 
Såhär har jag iaf sett ut de tre senaste dagarna och JA jag vet att det är mycket peace-tecken och pussmun men fan det är ju jag liksom.
 
Köpte äntligen bråvalla-biljett idag, så nu har jag 1D, emmaboda OCH bråvalla att se fram emot. Är i sådan jävla extas och älskar livet så mycket just nu för saker och ting går ÄNTLIGEN min väg. Tack och hej för mig!
 

16 februari

Publicerad 2014-02-16 17:02:45 i Allmänt,

Mitt hår har alltid varit min allra största trygghet. Långt nog att göra i princip vad som helst med, men så jävla jävla tråkigt. Har länge velat göra något med det för att slippa se ut som en tolvårig hårdrockspojke, så igår tog jag tjuren vid hornen och klippte av tre dm. En fick ju kämpa för att hålla in tårarna när ens nästintill mest värdefulla ägodel klipptes av för att aldrig mer komma tillbaka. Men JÄVLAR vad nöjd jag är, äntligen har jag fått en frisyr och hela jag ser så mycket fräschare ut nu.
 

12 februari

Publicerad 2014-02-12 18:14:14 i Allmänt,

Gosevovven blir bara större och större och mysigare och mysigare. Trots att han snor mina strumpor, biter sönder alla sladdar och skrämmer bort katterna tror jag att jag tycker om honom ganska mycket ändå.
I fredags var jag och nathalie hos linn där vi hade den mysigaste kvällen någonsin. Vi (linn och nathalie) gjorde en jättegod sallad, åt chips och godis samt gjorde marrängsviss. Vi satt vid köksbordet och pratade om allt och somnade ihopkrupna alla tre i linns säng lyssnande till nathalies myslista.
På lördagen följde nathalie med mig hem, sedan åkte vi till heby och mötte upp kajsa och linn för att sedan åka in till stan. På tåget hittade vi ture så vi följde med honom istället. Kvällen var ganska kaosartad, vi åkte väl mest tåg och buss hela kvällen/natten känns det som.
Sista veckan innan sportlov och jag känner mig så jävla lättad. Inga fler läxor och ett flertal inställda lektioner tror jag gör mig gott. Trots ångest och självhat mår jag faktiskt helt okej. Kram på er
 

5 februari

Publicerad 2014-02-05 21:28:28 i Allmänt,

I fredags besökte jag, linn, nathalie och jennifer riksdagen för ungdomens riksdag. Vi skrev ju nämligen en frimotion som klassen röstade fram som den bästa och nu skulle vi åka dit och presentera den. Sedan åkte vi tillbaka till uppsala för att besöka linns syster fanny och laga mat samt äta en jävla massa godis och fika. Efter det begav vi oss till gränby för att fira love som fyllde år.
På lördagseftermiddagen åkte jag, linn och nathalie in till uppsala och köpte subway och tog med till julia, där vi sedan fixade oss för att föra hos klara med henne och amanda innan vi åkte vidare till bälinge bygdegård där det var en överraskningsfest för en tjej i tvåan. Jävligt kul hade vi och lyckades med alla våra missions samt med ett plus i kanten. Passade även på att ta en fanbild med alva mjöbäck trots att jag ser henne nästan varje dag i skolan.
 
Detta var fasen den bästa helgen på länge och blir säkerligen svår att toppa. Puzz o kräm

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela