claramartakristina.blogg.se

29 mars

Publicerad 2013-03-29 12:39:00 i Allmänt,

Har haft en väldigt bra vecka, dock med np och so-prov. Vi har äntligen fått våra klasströjor, dock har de världens fulaste typsnitt, nästintill lika fult som comic sans, så ni kan ju tänka er. Jag fick också reda på att jag är en av de fem som är nominerade till novellmiddagen för störst författarpotential, så det känns himla bra! Igår satt jag och ester i matsalen och delade ut efterrätter och eftersom det blev två plåtar över så satt vi där och åt flera stycken. Senare mot kvällen åkte vi till ludvig och lite senare kom linn. En mycket trevlig kväll måste jag medge!
 


 
 

22 mars

Publicerad 2013-03-22 07:22:50 i

Hola alla. Denna vecka har varit ganska jävla bra ändå, förutom np i kemi det vill säga. Det var väldigt väldigt svårt och det slutade med att jag fick en panikattack plus att mina käksmärtor strålade ut i huvudet så jag trodde att jag skulle dö, så därför fick jag avbryta en stund.
Idag ska ester, linn och maja följa med mig hem efter skolan sedan åker vi vidare till uppsala för att titta på hedvigs och ebbas konstutställning. Efter det åker jag till enköping för att fira louise. Kan bli en ganska bra dag ändå!

16 mars

Publicerad 2013-03-16 17:11:37 i Allmänt,

Nu var det allt bra längesedan jag skrev, så nu känner jag att det är dags igen!
Ingenting speciellt har hänt vad jag vet. Jag har varit i ludvika för att fira min lillasyster julia som precis har fyllt sju hela år. Jag har sett på när hedvig har målat inför hennes och ebbas konstutställning nästa vecka och avundats hennes talang. Jag har fått en klänning till skolavslutningen. Linn och maja har följt med mig hem efter skolan för första gången. Allt har varit ganska bra ändå.
Idag har jag läst och lyssnat på musik. Jag gick ut en stund och lade mig ned på vår crossbana och njöt av solen som värmde något otroligt.
Ikväll ska jag hem till anton och hänga med honom, linn, maja, ludvig och julius vilket jag tror kommer bli mycket trevligt!
 
 

2 mars

Publicerad 2013-03-02 15:05:51 i Allmänt,

Startade denna vecka med matförgiftning och fick stanna hemma från skolan i måndags. Trots matförgiftningen var jag för en gång skull glad. Har börjat hata skolan. Så trött på att vara illa omtyckt, trött på att vara den som utsätts för allt illa. När allting börjar se ljusare ut kommer det alltid upp något och förstör lyckan jag så länge kämpat för. Har så mycket ångest över vad jag har gjort, detta var inte alls vad jag ville. Sårade någon som betyder mycket för mig för någon som jag inte alls bryr mig om. Kan inte på något sätt bevisa min oskyldighet och det suger så jävla mycket. Fick en panikattack i skolan igår, skakade, fick ingen luft, kände att exakt ALLA hatade mig.
Men nu kan vi ju kanske fokusera på det positiva denna vecka.
Har umgåtts mycket med ester och en del med johanna och även varit hos tandläkaren och fått en akutremiss för min käke. Var också till optikern och undersökte min syn inför körning där jag hade "otroligt bra syn".
Igår var jag på teater med mormor, hennes syster och kompis på stadsteatern i uppsala. Pygmalion hette den och den var mycket bra!
.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela